fr6@sobuy-shop.com

Wie zijn we....

Sobuy Commercial GmbH, gevestigd in Duitsland, biedt innovatieve en moderne inrichtingsoplossingen. Directe verkoop en de daaruit voortvloeiende kostenbesparingen in de supply chain zorgen voor een hoge kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke verkoopprijs voor de eindklant.Specialisaties maken excellentie mogelijk! Wij hebben ons gespecialiseerd in de segmenten meubelen en stoffering. De competentie door de focus op deze gebieden garandeert een hoger klantvoordeel, hogere productiviteit en effectiviteit.

PRODUCTPORTFOLIO

Uitmuntendheid

Specialisaties maken excellentie mogelijk! Wij hebben ons gespecialiseerd in de segmenten meubelen en stoffering. De competentie door de focus op deze gebieden garandeert een hoger klantvoordeel, hogere productiviteit en effectiviteit.

ONTWERP

Behoeften van de klant

De resultaten van ons onderzoek, toekomstgerichte trends en veranderende klantbehoeften zijn belangrijke indicatoren voor de ontwikkeling van onze ontwerpen.Ons ontwerpteam werkt door in-house ontwikkelingen aan creatieve en eigentijdse oplossingen voor elke woonruimte. Hoge "individualiteit met het hoogst mogelijke voordeel" is ons motto en het unieke verkoopargument van onze ontwerpen.

KWALITEIT

Stabiliteit en Duurzaamheid

Het is de tevredenheid van de klant die tot uiting komt in de kwaliteit van het product en onze service. Klantgericht handelen en constante verbetering, zowel in de productie als in onze processen, stellen ons in staat om op lange termijn concurrerend te blijven. Door alle kerngegevens in de gehele waardeketen te monitoren, zijn we in staat snel te reageren en continue verbeteringen door te voeren.

INKOOP EN LOGISTIEK

Efficiëntie en Nauwkeurigheid

Directe verkoop en de daaruit voortvloeiende kostenbesparingen in de supply chain zorgen voor een hoge kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke verkoopprijs voor de eindklant. De samenwerking met onze verzenddienstverleners wordt niet uitsluitend bepaald op basis van economische aspecten, maar wordt bepaald door kengetallen als transittijden en aflevertarieven. Het resultaat zijn korte levertijden en hoogwaardige service in het voordeel van de klant.

Belangrijk (belastingzaken)

We nemen deel aan OSS-procedures.

Alle facturen worden automatisch gegenereerd zoals voor particuliere klanten met BTW.

Bent u een zakelijke klant, laat dan een bericht achter met uw bedrijfsnaam en een geldig btw-nummer.

Jouw winkelwagen (0)

No Products in the Cart